Hospice De Markies

Kijk binnen, voel je thuis

Hospice De Markies heeft het 5-jarig bestaan aangegrepen om eens goed uit te pakken en meer bekendheid te geven aan het begrip Hospice.

De nieuwe website geeft een goed beeld van de sfeer binnen het hospice.

Samen met Ronald de Crom (www.zijnontwerp.nl) is het huidige logo gemoderniseerd en heeft de website qua kleur en vormgeving een moderne make-over gekregen.

Door gebruik te maken van 360-graden fotografie kan de bezoeker werkelijk een kijkje nemen in het hospice. Deze techniek maakt het mogelijk om vanachter de computer of tablet al een goede indruk te krijgen van hoe het leven binnen het hospice ongeveer gaat.

Om de website helemaal af te maken is deze “resposive” opgeleverd. Hierdoor kan de website zowel op grote als kleine schermen goed worden bekeken.

Bekijk de website zelf maar eens op de computer of smartphone!

Opdrachtgever

Hospice de Markies

Vanuit mijn functie als communicatiemedewerker bij tanteLouise-Vivensis heb ik samen met Ralph gewerkt aan een nieuwe webpagina voor Hospice De Markies.

De webpagina alsmede de huisstijl was verouderd, dus kon wel wat verfrissing gebruiken. Na de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl voor het hospice heeft Ralph een nieuwe pagina neergezet die qua sfeer en uitstraling perfect op deze huisstijl aansluit. Een rustige, frisse uitstraling voor jong en oud met een overzichtelijke structuur.

Ralph was tevens een goede sparringpartner in de brainstorm bij de totstandkoming van de website. Met als eindresultaat de mogelijkheid om vanuit 360 graden fotografie een virtuele tour door het hospice te maken. Dit geeft een goede indruk voor toekomstige gasten van het hospice.

Omdat de website tijdens de lustrumviering van het hospice gepresenteerd zou worden, werkten we met een strakke deadline. Ralph wist goed rekening te houden met deze deadline en was altijd bereid om nog wat snelle aanpassingen te doen, dat gaf ons veel vertrouwen