Maak(t) van jouw verhaal een digitaal succesverhaal

Mol Internet Design

Maak(t) van jouw verhaal een digitaal succesverhaal

Website Streek-boz.nl online

Streek Eet- en Drinklokaal

Streek Eet- en Drinklokaal nu online

Het begon met een idee, een concept met een duidelijk verhaal. Het realiseren van een eigen restaurant met producten uit de streek. Een restaurant waar je een hele avond in een relaxte sfeer kunt genieten van als het goeds dat de streek te bieden heeft.

Dit concept staat als een huis en wordt zowel in het restaurant als ook op de website uitgedragen.

Met een mooie overzichtelijke website waarin de streek centraal staat kom je meteen in de juiste sfeer. Eerst een hapje eten in het restaurant en daarna nog heerlijk na-borrelen in de lounge. Het kan allemaal bij Streek Eet- en Drinklokaal.

Dit is een project waar ik met veel plezier op terugkijk. In samenwerking met de ontwerper Ronald de Crom van Zijn Ontwerp heb ik een mooie website mogen leveren die recht doet aan het concept. Op de website kun je zien waar het concept voor staat. De binding met de streek wordt met name getoond door de prominente plaats die de leveranciers op de website en in het restaurant krijgen. Elke leverancier, vakman in eigen ambacht, vertelt met trots zijn verhaal.

Neem snel een kijkje op de website www.streek-boz.nl en laat je verrassen. Of, reserveer meteen een plaatsje voor komend weekend.