Maak(t) van jouw verhaal een digitaal succesverhaal

Mol Internet Design

Maak(t) van jouw verhaal een digitaal succesverhaal

Content management

Je hebt een schitterende website laten ontwikkelen die helemaal past bij jouw bedrijf. Super! Maar wat doe je als de website is opgeleverd?

Hoe manage jij de content?

Het up-to-date houden van je content is wellicht nog belangrijker dan de vormgeving. De bezoeker van jouw website wil geprikkeld worden door nieuwe verhalen, nieuwe projecten, nieuwe informatie. Het plaatsen van nieuwe content zorgt ervoor dat men graag terugkomt op jouw website. Bijkomend voordeel is dat je alle nieuwe content ook weer via social media kunt delen waardoor je nog meer verkeer naar jouw website kunt genereren.

Wie managet de content?

Bij de “grote” bedrijven is er vaak 1 persoon of afdeling verantwoordelijk voor alle marketingsactiviteiten. Dan is deze vraag zo beantwoordt.

Heb je echter niet de mogelijkheid om deze taak te delegeren, dan moet je zelf zorgen voor het schrijven van content. Heb jij de discipline om elke week of elke maand nieuwe content te schrijven?

Waarschijnlijk is het antwoord NEE.

Het bedenken en schrijven van content kost tijd en die besteed je waarschijnlijk liever aan het uitvoeren van je vak. Als het je niet lukt om steeds weer tijd voor vrij te maken, dan raakt je website vanzelf verouderd en dus minder interessant voor jouw doelgroep.

Hulp nodig?

Zoals met veel taken en planningen kan het handig zijn om een stok-achter-de-deur te hebben zodat je steeds weer herinnerd wordt aan wat er nog moet gebeuren.

Ik help je daar graag bij.

Omdat elk bedrijf en elke website anders is ga ik graag met je in gesprek om duidelijk te krijgen wat jij nodig hebt om jouw website actueel te houden. Het opzetten en volgen van de planning, het bedenken van mogelijke onderwerpen en de manier waarop je deze content gaat delen gaan we vastleggen en periodiek bespreken.

Op deze manier krijg je meer structuur en inzicht in het plaatsen van content op jouw website.

Heb je interesse om samen aan de slag te gaan?

Neem dan vrijblijvend contact met me op.