DE KERN boz

Dezelfde website maar dan beter

Het verhaal

DE KERN boz is een kleine praktijk voor natuurgeneeskunde in Bergen op Zoom.  De website wordt met name gebruikt om het verhaal van de praktijk te vertellen en achtergrondinformatie te geven voor iedereen die geïnteresseerd is. Om deze reden is bewust gekozen voor een eenvoudige uitstraling en opzet van de website. Geen overbodige toeters en bellen, maar een rustige website waar alle informatie te vinden is.

De dames van DE KERN boz hebben mij benaderd om het beheer van de website eenvoudiger te maken zodat zij zonder ergernissen eenvoudig nieuwe informatie kunnen toevoegen.

Het resultaat

De oude Joomla website is omgezet naar WordPress, de templates zijn responsive gemaakt en de complete hosting en domeinregistratie is verhuisd. Het beheer is een stuk eenvoudiger geworden waardoor er meer vrijheid is in het beheren van de website. Geen noodzaak meer om voor elke wijziging te bellen of mailen naar de webbouwer. De bezoeker van de website kan op elk moment van de dag op smartphone, tablet en computer de website raadplegen en contact opnemen met de praktijk.

DE KERN boz heeft nu dezelfde website maar dan beter!

 

Categorie

Opdrachtgever

DE KERN boz

Doordat wij niet blij waren met de website die we hadden, zijn we op zoek gegaan …

Na vele websitebouwers bekeken te hebben, kwamen we bij de website van Ralph (Mol Internet design). De eerste indruk was al meteen goed en na het lezen van zijn teksten, werd het gevoel alleen maar bevestigd dat wij bij hem moesten zijn.

Ralph heeft goed naar ons geluisterd. Naar wat onze wensen zijn. Hij heeft ondersteunende vragen gesteld om duidelijkheid te creëren. Ralph heeft met ons mee gedacht door kritische aanreikingen. Nadenkertjes …

Wat hij aangeeft voor je te doen, doet hij ook. Weet hij geen antwoord op je vraag, dan gaat hij er mee aan de slag en binnen een afzienbare tijd heeft hij het antwoord.

Ook met de webhosting zijn wij overgestapt naar Ralph. De website werkt nu veel sneller.

Kortom:

  • Wij zijn blij met de manier waarop wij met Ralph hebben samen gewerkt.
  • Dat wat wij zochten in een webbouwer heeft Ralph waar gemaakt.
  • Wij zullen hem beslist bij anderen aanbevelen die op zoek zijn …