Hospice De Markies

Kijk binnen, voel je thuis

Hospice De Markies heeft het 5-jarig bestaan aangegrepen om eens goed uit te pakken en meer bekendheid te geven aan het begrip Hospice.

De nieuwe website geeft een goed beeld van de sfeer binnen het hospice.

Samen met Ronald de Crom (www.zijnontwerp.nl) is het huidige logo gemoderniseerd en heeft de website qua kleur en vormgeving een moderne make-over gekregen.

Door gebruik te maken van 360-graden fotografie kan de bezoeker werkelijk een kijkje nemen in het hospice. Deze techniek maakt het mogelijk om vanachter de computer of tablet al een goede indruk te krijgen van hoe het leven binnen het hospice ongeveer gaat.

Om de website helemaal af te maken is deze “resposive” opgeleverd. Hierdoor kan de website zowel op grote als kleine schermen goed worden bekeken.

Bekijk de website zelf maar eens op de computer of smartphone!

Opdrachtgever

Hospice de Markies

Wij als opdrachtgever hechten aan de unieke identiteit van Hospice de Markies. Dit gedachtegoed omzetten in een sterke website is nog niet makkelijk. Vooral niet als de tijd beperkt is. Ralph heeft deze uitdaging zonder enige twijfel aangepakt. Na een korte analyse komt hij al snel bij de essentie, weet mogelijke valkuilen te benoemen, bewaart de rust en het overzicht. De website is met zijn gedrevenheid, enorme parate kennis, betrokkenheid en ervaring naar een hoger plan getild.

Ralph heeft een persoonlijke en toch no-nonsense aanpak die mij zeer aanspreekt en het plezierig maakt om met hem samen te werken.