Hotel Dekkers

Genieten op de Brabantse Wal

Het verhaal

Hotel Dekkers ligt in de Zuid-Westhoek van Noord Brabant, op de grens met de provincie Zeeland en België en is een ideaal startpunt voor verrassende wandelingen en fietstochten. Het natuurlijk karakter van de omgeving en de sfeer van het hotel werden in de oude website niet optimaal gepresenteerd. Door het ontwikkelen van een nieuwe communicatie strategie moest hier verandering in komen. En daar hoort natuurlijk een passende website bij.

Het resultaat

Het verhaal van Hotel Dekkers en de uitstraling van het hotel en de omgeving zijn vertaald in een heldere vormgeving waardoor de bezoeker meteen een goed beeld krijgt van wat het hotel te bieden heeft. Een duidelijke structuur in de pagina’s zorgt ervoor dat je snel de juiste informatie kunt vinden die je zoekt en door de foto’s op de website proef je meteen de sfeer van het hotel.

Wil je reserveren? Dat kan meteen vanaf de website.

 

Categorie

Opdrachtgever

Hotel Dekkers

Ralph heeft ons uitstekend geholpen met de functionele ontwikkeling van een nieuwe communicatie strategie voor Hotel Dekkers.

Hij heeft op basis van onze wensen samen met Zijn ontwerp een nieuwe website ontwikkeld waarmee het hotel de komende jaren zichzelf kan presenteren.

De wensen van de opdrachtgever zijn hierin prima vertaald en dat verdient complimenten!