Logopedie & Stottercentrum

Voor vlotte communicatie

Het verhaal van Logopedie & Stottercentrum Bergen op Zoom – Rilland

Naast de vestiging in Rilland heeft het Logopedie & Stottercentrum (voorheen Logopediepraktijk Ooms) nu ook een vestiging in Bergen op Zoom. Met deze nieuwe stap kwam ook het idee om de website te vernieuwen. De oude huisstijl is overboord gegooid en een nieuw logo is ontwikkeld.

Het resultaat

Een nieuwe WordPress website met een frisse uitstraling. Voor de bezoeker een bron van informatie en voor de klant een website die eenvoudig te beheren is.

Categorie

Opdrachtgever

Susan Ooms

Ralph van ‘Mol Internet Design’ heeft mij heel goed geholpen bij het ontwerpen van een website voor mijn vernieuwde Logopedie & Stottercentrum in Bergen op Zoom en Rilland. Ralph heeft vanaf het begin op een zeer vriendelijke en geduldige manier geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens heeft hij gezorgd voor een mooie nieuwe website die uitstraalt waar mijn Logopedie & Stottercentrum voor staat; duidelijkheid, vriendelijkheid en toegankelijk voor de doelgroep. Nadat de laatste details waren besproken, was de site snel in de lucht. Kortom een snelle levering, correcte omgang en een goede service door Mol Internet Design.