Osteopathie Verkouter

Nieuwe stijl, nieuwe website

Het verhaal van Osteopathie Verkouter

Osteopathie Verkouter is ontstaan toen 2 osteopaten, man en vrouw, onder 1 naam gingen werken. Tegelijkertijd werd de stap genomen om de praktijk te verhuizen naar een nieuw pand. Dit kun je dus best een “nieuw begin” noemen.

Om dit nieuwe begin meteen goed van start te laten gaan ben ik benaderd om eens goed te kijken naar de huisstijl en de website voor de praktijk. Natuurlijk ging ik deze uitdaging graag aan!

Het resultaat

Na een aantal gesprekken werd me goed duidelijk hoe het verhaal van Osteopathie Verkouter in elkaar zat. Dat was meteen het uitgangspunt voor het restylen van de huisstijl.

Het logo heeft een kleine metamorfose ondergaan, de teksten zijn grondig doorgelezen en aangepast en het ontwerp van de website is fris en helder opgezet.

Door de heldere uitstraling en duidelijke navigatie, zowel op mobiel als pc, is deze responsive website klaar voor de toekomst. Ben je onderweg en wil je snel een afspraak maken? Dan kun je met 1 druk op de knop contact leggen met een van de osteopaten. Snel en eenvoudig.

 

Opdrachtgever

Osteopathie Verkouter