Prisma Advocaten

Een nieuwe naam, vertrouwde kwaliteit

Het verhaal

Prisma Advocaten is ontstaan uit het samengaan van 2 advocatenkantoren. Dat vraagt natuurlijk om een mooie nieuwe huisstijl en website die recht doet aan de veelzijdigheid van het nieuwe advocatenkantoor.

Het resultaat

Grafisch ontwerpbureau Zijn Ontwerp heeft in opdracht van Prisma Advocaten een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld die de veelzijdigheid van het advocatenkantoor weerspiegelt.

Bij een nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een moderne responsive website. Samen met de ontwerper is er een ontwerp voor de website gemaakt die helemaal past bij de huisstijl. Met de uitstraling van het ontwerp en de kracht en gebruiksgemak van WordPress heeft Prisma Advocaten nu een tool in handen om uit te dragen waar zij voor staan en in te spelen op actuele nieuwsfeiten.

De website vertelt het verhaal van Prisma Advocaten, laagdrempelig en met een persoonlijke, maar vooral doortastende, aanpak. Het persoonlijke karakter wordt benadrukt door de zichtbaarheid en bereikbaarheid van de medewerkers. Elke medewerker heeft diverse specialismen en deze zijn eenvoudig te vinden op de website. Dus heb je een specifieke vraag, dan weet je bij wie je terecht kunt.

Naast juridisch advies schrijft Prisma Advocaten ook regelmatig nieuwsberichten en blogs over diverse juridische feiten waar jij je voordeel mee kunt doen.

Categorie

Opdrachtgever

Prisma Advocaten