Streek Eet- & Drinklokaal

Lokaal, met een dubbele betekenis

Het verhaal

Het begon met een idee van 2 ambitieuze mannen. Een eigen restaurant beginnen in het centrum van Bergen op Zoom. Maar niet zomaar een restaurant, er moet wel een idee achter zitten. Het idee om het beste uit de streek te laten zien en proeven in een bourgondisch gezellige sfeer.

Met dit verhaal is het ontwerpproces begonnen. Ronald de Crom van Zijn Ontwerp heeft alles uit de kast gehaald om dit verhaal visueel te maken. En natuurlijk is dat verhaal ook vertaald naar de website waaraan ik mijn bijdrage mocht leveren.

Het resultaat

Het benadrukken van de binding met de streek is een belangrijk onderdeel geworden van het hele concept. Op de website blijkt dit uit de prominente plaats die de leveranciers van Streek Eet- en Drinklokaal innemen. Elke leverancier staat voor zijn product en toont dat met trots op de website. Als bezoeker kun je de kwaliteit en vakmanschap al bijna proeven.

Naast het grafische aspect is natuurlijk de techniek achter de website erg belangrijk. Het onderhouden van de website, het bekijken door de bezoekers en het online reserveren moet allemaal zo makkelijk mogelijk gemaakt worden. Daarom heb ik voor deze website WordPress gebruikt. Met de eenvoud van het beheer en de flexibiliteit in het creëren van extra functionaliteiten en een responsive ontwerp is dit een prima oplossing voor de klant.

Bezoek de website (responsive, dus ook mobiel te bekijken) en laat je verrassen door het verhaal van Streek.

Ik ga er in ieder geval binnenkort eens lekker genieten van al het lekkers dat onze streek te bieden heeft.

Categorie

Opdrachtgever

Zijn Ontwerp - in opdracht van Streek Eet- en Drinklokaal