Teamregistratie op maat

Meer structuur, meer inzicht

Het verhaal:

De SamenLoop voor Hoop Bergen op Zoom is een 2-jaarlijks terugkerend evenement t.b.v. het verwerfen van fondsen voor het onderzoek naar kanker. Tijdens dit evenement lopen diverse team van 8 tot 24 personen 24 uur lang voor het goede doel. Van deze teams zijn diverse gegevens nodig bijvoorbeeld:

  • Contactgegevens
  • Kledingmaat
  • Bestelling voor eten tijdens evenement.

Voor de organisatie is het een heel karwei om deze registratie bij te houden.

Het resultaat:

Om de teamregistratie te optimaliseren heb ik in nauw overleg met de organisatie een webapplicatie geschreven waarmee de teamcaptains zelf de teamregistratie bijhouden.

Op deze manier heeft de teamcaptain de verantwoordelijkheid voor zijn gegevens en heeft de organisatie minder tijd nodig om de wijzigingen door te voeren.

Door middel van enkele rapportages heeft de organisatie altijd overzicht over de teams en kunnen zij snel bijsturen waar nodig.

Dit is dus een win-win situatie voor zowel de teams als de organisatie.

Meer weten over de SamenLoop voor Hoop?
Zie: http://samenloopvoorhoop.nl/

Opdrachtgever

SamenLoop voor Hoop Bergen op Zoom

Bij de organisatie van de SamenLoop voor Hoop in Bergen op Zoom wilden wij graag een makkelijk inschrijf/registratiesysteem voor onze deelnemende teams en dat heeft Ralph uitstekend voor elkaar gekregen.

Op een heel prettige manier wist Ralph uit te vinden wat wij precies voor ogen hadden. Door mee te denken en de juiste vragen te stellen, heeft Ralph precies gemaakt wat wij in gedachte hadden. Het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en ziet er netjes en professioneel uit.

Ook na oplevering worden vragen en opmerkingen altijd zeer snel, vriendelijk en accuraat opgevolgd. Wij zijn erg blij dat wij met Ralph in zee zijn gegaan.